Sunday, December 13, 2015

The best week of my life 😅

Bismillah ar-Rahman ar-Rahim 🌸
Assalamualaikum 💕

Minggu last lecture! 😇
Harinie dah takde kelas *pheww* tapi tetap ade presentation dan esaimen nak kena submit. So, memang masa yang digunakan memang kena buat esaimen *auta*, buat esaimen sambil curi curi tengok daehan minguk manse 😘 actually, for the past few weeks, macam-macam benda berlaku dalam hidup aku *cehhh* daripada trip pergi Bako NP *siyes nak gi lagi* lepastu bazaar EBX *FOOD LAB*, Qasidah Bulanan dan Family Day UPSA. Gonna write about all the memories soon *study week* haha or time balik. InsyaAllah cuti aku start 6/1. Maybe ambik tiket balik secepatnya sebab dah tak sabar nak jumpe bulat 😻 *bulat rindu kak ngah takk*

Setakat tu jaa coretan tak bermanfaat aku. Sambil dengar bunyi air tangki bocor dan baca novel.

Btw, jiwa tengah sensitip sangat sekarang. Asyik nak merajuk. Tahpape. 😩 susah enn jadi perempuan kbaii.

1 comment:

  1. nice blog.. done folo, folo me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/

    ReplyDelete